Bruidsfotografie


Jullie gaan trouwen, yes!!


Gefeliciteerd, nu mag je één van de mooiste dagen van je leven gaan plannen! Die dag waarop alles om jullie liefde draait. Met de fijnste mensen om je heen, in jullie mooiste kleding en met goed eten. In een kleine intieme setting die vooral draait om jullie connectie, of juist groots met prachtige decoratie en een geweldig feest. Alles voor die éne dag.... die razendsnel voorbij vliegt en die je achteraf misschien nog wel honderd keer wil beleven.


Als fotograaf op jullie bruiloft, is dat precies mijn doel: dat jullie achteraf alle emoties opnieuw kunnen meemaken. Het bulderende gelach, het geprik van de tranen in je ogen, het kippenvel bij het horen van jullie muziek. In mijn fotografie vind ik het belangrijk veel aandacht te hebben voor de connectie tussen het bruidspaar, maar ook de verbinding met de andere gasten op de bruiloft.


Zodat jullie deze foto's met warme en artistieke feel over járen nog steeds trots kunnen terugkijken en aan vrienden en (klein)kinderen kunnen laten zien.

Mijn werkwijze

Stap 1 - Kennismakingsgesprek

Stap 2 - Boeken

Stap 3 - Detailgesprek

Stap 4 - De trouwdag!

Stap 5 - Wachten op de foto's

Stap 6 - De dag(en) herbeleven

Tarieven

Bruiloft in het buitenland

Mijn werkwijze

Stap 1 - Kennismakingsgesprek

In een gratis kennismakingsgesprek, bespreken we al jullie wensen. Willen jullie bijvoorbeeld dat ik er van begin tot eind bij ben, zodat ik de voorbereidingen, jullie first look en ook het feest kan fotograferen en het hele verhaal kan vertellen? Of houden jullie het liever klein, met alleen de ceremonie, samen proosten en een mooie trouwshoot?

Ik denk heel graag met jullie mee over alle details van deze mooie dag en kan jullie uiteraard adviseren over van alles, als jullie dat fijn vinden. Verder vind ik het vooral heel belangrijk dat jullie mij een beetje leren kennen - voor zo'n bijzondere dag is het belangrijk dat jullie echt een goed gevoel hebben bij de fotograaf die de hele dag in jullie buurt zal zijn. Na het gesprek hebben jullie hopelijk alle informatie om te beslissen of jullie mij als fotograaf op jullie dag willen hebben.

Stap 2 - Boeken

Als jullie hebben besloten mij aan jullie weddingteam toe te willen voegen, stuur ik jullie een offerte. Deze is gebaseerd op de informatie en het aantal uren dat we in het kennismakingsgesprek hebben besproken, maar uiteraard is een wijziging daarvan altijd nog mogelijk.

Na betaling van de aanbetalingsfactuur van 15% van het bedrag op de offerte, staat jullie datum definitief gereserveerd.

Uiteraard ben ik tot (na) jullie trouwdag beschikbaar om extra vragen te beantwoorden, mee te denken en tips te geven!

Oh en... bruid? Als je op zoek bent naar een prachtig, persoonlijk en classy cadeau om aan jouw aanstaande te geven: vraag me eens naar de mogelijkheden van een mooie en intieme boudoirshoot!

Stap 3 - Detailgesprek

Twee weken voor de bruiloft spreken we elkaar nog om alle details door te nemen. Een bruidsfotograaf wordt vaak al maanden tot jaren van tevoren geboekt, waardoor er nog van alles kan veranderen in jullie planning en wat jullie graag willen.

Je mag erop vertrouwen dat ik precies weet wat ik moet vragen, om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Stap 4 - De trouwdag!

Geloof me als ik zeg dat ik óók echt uitkijk naar deze dag!
Op jullie bruiloft zorg ik ervoor dat ik zo onopvallend mogelijk aanwezig ben, maar wel alle momenten vastleg die jullie graag terug willen zien. Zowel de momenten waar jullie op te zien zijn, als de momenten die jullie zelf hebben gemist en wel heel bijzonder zijn om achteraf te kunnen zien.

Van het fotograferen van de voorbereidingen, de ceremonie, jullie keihard lachende gasten en een bijzondere trouwshoot: jullie mogen vooral genieten van de dag en de rest kunnen jullie aan mij overlaten. Waar nodig, zal ik (tijdens de bruidsshoot en eventuele groepsfoto's) wat aanwijzingen geven om de mooiste beelden te kunnen maken, maar verder leg ik de dag zoveel mogelijk vast zoals die is.

Stap 5 - Wachten op de foto's

Na de trouwdag en betaling van de factuur, begint voor mij het uitzoek- en editwerk. Omdat jullie vast heel graag wat beelden willen (laten) zien, krijgen jullie binnen één week een preview van een aantal foto's.

Alle foto's worden individueel bekeken en bewerkt, daar gaat veel liefde, maar ook tijd in zitten. De gehele online galerij ontvangen jullie maximaal 8 weken na jullie bruiloft.

Stap 6 - De dag(en) herbeleven

Jullie ontvangen alle foto's in een online galerij. Ik deel de foto's overzichtelijk op in de verschillende momenten van de dag.

De galerij mogen jullie natuurlijk delen met iedereen die je wil - het zijn jullie foto's! Als jullie (familie/vrienden) de foto's online delen, vind ik het heel leuk om erin getagd te worden.

Daarna begin ik met het ontwerp van een mooi en professioneel trouwalbum, wat standaard is inbegrepen. We stemmen samen af welke foto's jullie daar graag in willen hebben en bespreken andere ontwerp-opties. Na een aantal weken ontvangen jullie een prachtig album thuis, om nog generaties later te laten zien.

Tarieven

De kosten voor een trouwreportage door mij beginnen bij €1399. Dat is voor 6 uur fotograferen, inclusief reiskosten en natuurlijk inclusief het bewerken en alle foto's op hoge resolutie. Jullie krijgen altijd een trouwalbum!

Kijk voor meer informatie over mijn tarieven bij 'Bruidsfotografie - Tarieven'

Bruiloft in het buitenland

Trouwen jullie in het buitenland? Fantastisch, ik ben gek op reizen en ga heel graag met jullie mee! Ik raad dan ook echt aan een Nederlandse fotograaf mee te nemen. Het is zo belangrijk om je op je gemak te voelen bij een fotograaf, dat een taalbarrière en andere cultuur wat mij betreft geen dingen zijn om je aan te wagen. Ook de levering van het album en het achteraf oplossen van eventuele problemen is een stuk makkelijker met een Nederlandse fotograaf.

Voor bruiloften naar bijna alle bestemmingen binnen Europa, reken ik alleen €300 extra reiskosten. Vul hieronder het contactformulier in om te checken of jullie bestemming daar ook onder valt!

Trouwfotograaf Joyce Afua

Hoe het écht was - op zijn allermooist

Als trouwfotograaf wil ik jullie dag vastleggen zoals jullie hem beleefd hebben: vol emoties, met aandacht voor connecties en details. Ik beweeg me onopvallend tussen jullie gasten door om precies die momenten vast te leggen die er toe doen.

Ik ben een echt gevoelsmens - regelmatig sta ik op een bruiloft met tranen in mijn ogen na een ontroerende speech, of hardop te lachen om de grap van een bruiloftsgast. Dat maakt dat ik emoties ook echt voelbaar in beeld kan vangen.

Over mij

Meer weten?


Vul hieronder het contactformulier in voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!