De tijd valt niet te stoppen..

Gisteren werden ze geboren en vandaag vieren ze al hun zoveelste verjaardag - ik hoor het van elke mama om me heen. Er zijn zoveel kleine details die daar tussen liggen. Waar wij als moeders ten volste van proberen te genieten, maar die ooit zullen vervagen...

Contact

Newborn - Zwangerschap - gezin - liefde

Het is zo belangrijk om al die details terug te kunnen zien. Om te zien hoe klein je baby ooit is geweest, of hoe groot je buik. Om terug te zien hoe verliefd hij die dag naar je keek, hoe hard je moest lachen om de maniertjes van de kinderen. Om de kinderen later te kunnen laten zien hoe jullie waren, in deze fase van jullie leven. Om verhalen door te kunnen vertellen, samen herinneringen op te halen.


Samen maken we prachtige herinneringen en leg ik foto's vast die je VOELT.


Betekent dat perfecte foto's waarop alles klopt, waarop iedereen er onberispelijk uitziet en ongemakkelijk in de camera lacht? Alsjeblieft niet. Er is véél meer om vast te leggen dan alleen perfectie. Sterker nog, ik wil jullie laten zien hoeveel schoonheid er zit in hoe jullie écht zijn. Maar je mooiste kleren aantrekken, mag altijd ;-)

Mijn werkwijze

Locatie en tijd


Eén van de dingen die bepaald moeten worden, is de locatie van de shoot. Ik werk, afhankelijk van het soort sessie en jullie wensen, op mooie plekken in de natuur of comfortabel in jullie huis. Mijn lievelings natuurgebieden om te fotograferen zijn de Kennemerduinen, de Blaricumerheide en de Soesterduinen. Maar natuurlijk sta ik open voor jullie eigen ideeën!


Ik plan mijn buiten-shoots eigenlijk altijd rond het gouden uurtje - het laatste (anderhalf) uur voor zonsondergang.


Een newbornshoot vindt in principe plaats bij jullie thuis!

Voorbereiding


Voorafgaand aan de shoot, krijgen jullie een uitgebreide e-mail met meer informatie, tips en mijn styling guide vol info over kleding en verdere styling. Ik heb ook jurken, kimono's (maat S-L) en meisjeskleding (maat 56-110) die jullie mogen gebruiken voor jullie shoot.


Jullie betalen de factuur en gaan daarmee akkoord met mijn algemene voorwaarden.


Verder ben ik altijd per e-mail of telefonisch bereikbaar voor vragen die jullie vooraf hebben. Alles zodat jullie je alleen maar hoeven te focussen op de shoot en elkaar en geen zorgen hebben over bijzaken!

De shoot


Omdat ik graag de connectie tussen jullie wil laten zien, houd ik niet van geposeerde foto's waarop jullie nep-lachend in mijn lens kijken. Tijdens een fotoshoot laat ik jullie vooral met elkaar bezig zijn en geef ik aanwijzingen om échte verbinding vast te leggen - of dat nou is tussen jullie als geliefden, als gezinsleden of met het kindje in je buik.


De kinderen mogen kinderen zijn en hoeven niet lang stil te zitten of te staan. Hoe chaotischer de sessie verloopt, hoe beter het eindresultaat vaak is - I kid you not.

De foto's


Na de shoot begint voor jullie het wachten en voor mij de rest van het werk! Ik bekijk en bewerk elke foto individueel, om ervoor te zorgen dat jullie alleen het mooiste resultaat krijgen. Dat kost wat tijd.


De foto's ontvangen jullie binnen 3 weken in een persoonlijke online galerij. Daar kunnen jullie ze allemaal bekijken en achteraf een keuze maken welke foto's jullie willen hebben en of jullie extra foto's willen bijbestellen.

Ervaringen

Abby

1 / 3

"Ik voel me nu zo trots op mijn lichaam en zwangerschap en dat was eerder echt wel een dingetje. Door jouw duidelijke en liefdevolle aanwijzingen tijdens de shoot, voelde ik me zo op mijn gemak dat trots en zelfvertrouwen naar boven kwamen. Ook herkende ik deze transformatie in mijn zoontje, die daardoor op de foto's staat zoals ik hem ken. Ik ben je ongelofelijk dankbaar voor het vastleggen van mijn zwangerschap en de band met Boris."

1 / 3

Prijzen:

Newborn - Gezin - Liefde - Zwangerschap - Boudoir

Fotoshoot

 

Ik leg vast wat jou het liefst is. Dat kan bij jou thuis, op een mooie plek in de natuur of in een studio. Het onderwerp en locatie maakt niet uit, mijn tarief is hetzelfde voor iedere shoot.


Een shoot duurt altijd 1-1,5 uur. Een newbornshoot duurt ongeveer 2,5 uur.


De tarieven gelden voor al mijn fotoshoots.

Inclusief:

-Fotoshoot

-Gebruik klantengarderobe

-Professionele nabewerking

-10 digitale foto's in hoge resolutieprijs

€299

(excl. reiskosten, €0,30 p/km vanaf 10 km van Zwanenburg)


 

Newborn - Gezin - Liefde - Zwangerschap - Boudoir

Extra's

 

Jouw shoot is altijd inclusief 10 digitale foto's. Deze foto's kies je zelf uit een galerij van ongeveer 40 foto's uit.


Uiteraard is het mogelijk extra foto's bij te bestellen, of jouw foto's te vereeuwigen in een luxe en professioneel fotoalbum.

 

Extra foto's

0-9 foto's: €15 per stuk

10+ foto's: €12,50 per stuk


Album

20x20cm: €85

25x25cm: €130


Op alle shoots zijn de algemene voorwaarden van toepassing.