Kosten & pakketten

Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan wat bij jullie past, werk ik met een aantal pakketten. Natuurlijk hoef je pas achteraf, bij het zien van de foto's, te kiezen hoeveel foto's je koopt. Je neemt altijd minimaal 10 foto's af.


Je betaalt altijd voor de complete ervaring: ik ontzorg jullie zoveel mogelijk in de voorbereiding, neem de tijd voor jullie tijdens onze sessie en lever zo snel mogelijk de mooiste, volledig nabewerkte foto's in een online privé fotogalerij.


Alle prijzen zijn exclusief reiskosten; €0,30 per gereden km boven 10km vanaf Zwanenburg.


Heb je speciale wensen? Op zoek naar een fotograaf voor je evenement, bruiloft of bevalling? Ik denk heel graag met je mee! Prijzen voor bruiloften vanaf €1899 voor 6 uur.

Standaard

- uitgebreide e-mail vooraf met tips, mijn werkwijze en een styling magazine
- fotoshoot van +-60 minuten op een buitenlocatie of bij jullie thuis
- sneak preview binnen een week na de sessie
- de 10 mooiste bewerkte foto's ongeveer 3 weken na de sessie

€285

Deluxe

- alles uit 'Standaard'
- de 25 mooiste bewerkte foto's ongeveer 3 weken na de sessie

€355

Special

- alles uit 'standaard'
- alle (40+) bewerkte foto's ongeveer 3 weken na de sessie

€395

Veelgestelde vragen

Zijn er bepaalde tijdstippen waarop je fotografeert?

Wat als het regent of bewolkt is?

Wat moeten we aan?

Heb je kleding die we kunnen lenen?

Kan ik ook achteraf nog voor het grotere pakket kiezen?

Moet ik afdrukken bij jou bestellen?

Wat zijn de kosten voor een album?

Waar fotografeer je?

Veelgestelde vragen

Zijn er bepaalde tijdstippen waarop je fotografeert?

Voor buitenshoots fotografeer ik bijna alleen maar rond zonsopgang en zonsondergang. Het licht is dan het allermooist, zacht en warm! Zeker in het voorjaar en de zomer fotografeer ik buiten niet midden op de dag - het licht is dan te hard om de foto's te kunnen maken die ik graag wil.

Als mama snap ik helemaal dat vroeg opstaan of laat naar bed gaan niet altijd hetgene is waar je met jonge kinderen op zit te wachten. :-) Maar geloof me: als je het dromerige, warme eindresultaat ziet, snap je mijn punt!

Wat als het regent of bewolkt is?

Mijn camera houdt niet van regen en ik ook niet! Als er 24 uur voor onze afspraak regen wordt voorspeld, verzetten we de afspraak gewoon. Bewolking is in principe geen redenen om de shoot te verzetten - bovendien zorgt bewolking voor prachtig egaal licht op de foto's en ben ik altijd heel blij als de zon niet te fel schijnt!

Wat moeten we aan?

Het allerbelangrijkste is dat de kleding die je kiest, bij jullie past! Voorafgaand aan de shoot, stuur ik je mijn styling guide toe - een digitaal magazine met daarin al mijn tips voor wat wel en niet werkt op de foto's. Wat sleutelwoorden zijn: licht, neutraal en met verschillende texturen. En kom je er dan nog niet uit, help ik je graag verder!

Heb je kleding die we kunnen lenen?

Ja! Voor vrouwen heb ik wat jurken en kimono's in mijn cliënt closet, vraag me er zeker naar bij je boeking. Ook voor meisjes heb ik wat kleding in de maten 74-92. Ik doe mijn best om mijn cliënt closet steeds aan te vullen met mooie dingen!

Kan ik ook achteraf nog voor het grotere pakket kiezen?

Zeker! Ik zal uiteindelijk 40 foto's uploaden, zodat je zelf kan bepalen hoeveel foto's je graag wil. Je selecteert dan zelf de foto's die je het mooist vindt: 10, 25 of alle foto's.

Moet ik afdrukken bij jou bestellen?

Nee hoor! Ik help je graag als dat nodig is, maar je krijgt de grote bestanden zelf, zodat jullie ze zo vaak en zo groot kunnen afdrukken als jullie zelf willen. Ik adviseer altijd om de mooiste foto's echt te laten afdrukken, het is zo zonde om ze alleen op je computer of telefoon te houden!

Een foto-album is een mooi alternatief, ook die maak ik graag voor je.

Wat zijn de kosten voor een album?

Een 15x15 mini-album is verkrijgbaar voor €47.

Een 20x20 album (meest gekozen) is verkrijgbaar voor €63.

Ik ontwerp het album met de foto's die jullie er absoluut in willen hebben, aangevuld met mijn eigen selectie. Het album heeft een linnen of velvet kaft, zonder opdruk.

Waar fotografeer je?

In principe fotografeer ik door heel Nederland. Mijn lievelings buitenlocaties voor fotoshoots zijn de Kennemerduinen en Soesterduinen, maar ik sta zeker open voor jullie suggesties en denk graag mee over de beste locatie voor jullie fotoshoot.

In het hoogseizoen kan het voorkomen dat ik fotoshoots verder dan 70km vanaf Zwanenburg tijdelijk niet inplan.

Voor fotoshoots verder dan 70km vanaf Zwanenburg, reken ik €60 extra reiskosten.


Klaar voor jouw fotoshoot?