Zichtbaarheid


Als ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Ik leg ondernemers vast op een stijlvolle, ontspannen en kwalitatieve manier. Zo kun je sprankelende beelden inzetten voor jouw bedrijf, voor een professionele uitstraling.


Personal branding en online zichtbaarheid worden steeds belangrijker. Met jouw onderneming wil je namelijk meer dan alleen een dienst of product verkopen. Je wil de klanten aantrekken die echt bij je passen, waar je vuur van gaat branden. Dat lukt alleen als jij ook iets van jezelf laat zien. Professionele foto's helpen je om te laten zien wie jij bent en waar jij als ondernemer voor staat.

Werkwijze

Voorafgaand aan jouw shoot, overleggen we over de locatie en stuur ik je een vragenlijst. Dat vormt het vertrekpunt voor onze samenwerking.

Tijdens de shoot maken we zo divers mogelijke beelden, om zo breed mogelijk in te kunnen zetten op jouw website, social media en marketingkanalen. Ik coach je uiteraard gedurende de hele shoot. Ik geloof erin dat we alleen vanuit ontspanning de mooiste beelden maken!

Na de shoot kies je zelf je beelden uit jouw persoonlijke galerij.

Learn More

Personal branding shoot


Tijdens een personal branding shoot heb ik alle tijd en ruimte voor jou alleen, om op een passende locatie prachtige beelden te gaan maken. Dit is bedoeld voor de ondernemer die al weet dat ze een uitgebreide collectie foto's nodig gaat hebben voor haar bedrijf. Voor de ondernemer die echt werk wil maken van haar personal branding.


Het werkt als volgt:

Vooraf overleggen we samen over welke beelden jij nodig hebt en welke setting daar het beste bij past. Ik help je met het zoeken naar de perfecte locatie in mijn bestand met high end shootlocaties. Samen denken we na over jouw styling en eventueel regel ik iemand die jouw haar en make-up doet om je extra te laten stralen.


Tijdens de shoot hebben we 1-1,5 uur de tijd om de beelden te maken die jij nodig hebt. In die tijd fotograferen we jou in minimaal twee verschillende sets kleding, maar vooral op alle manieren die jouw online zichtbaarheid gaan vergroten. Naast sterke portretten, maak ik foto's die iets over jouw bedrijf zeggen, close-ups, sfeerbeelden en eventueel beelden van de producten die je verkoopt.


Binnen drie weken ontvang jij je persoonlijke galerij met daarin alle bewerkte foto's. Daaruit kies jij de 10 mooiste. Eventueel kun je achteraf natuurlijk beelden bijbestellen.


Investering: €299

Business mini-shoots


Een aantal keer per jaar organiseer ik een business shoot dag. Dit is bedoeld voor ondernemers die snel een aantal goede foto's nodig hebben, meerdere keren per jaar nieuwe foto's willen laten maken of eens willen ervaren hoe een personal branding shoot in zijn werk gaat.


Het werkt als volgt:

Ik huur een mooie daglichtstudio met veel verschillende settings om foto's te maken. In 30 minuten fotograferen we jou in twee verschillende sets kleding en uiteraard in verschillende poses. Ik maak niet alleen headshots, maar ook foto's die iets over jouw bedrijf zeggen: jij aan het werk of met de producten die je verkoopt.


Binnen drie weken ontvang jij je persoonlijke galerij met daarin alle bewerkte foto's. Daaruit kies jij de 5 mooiste.


Investering: €ntb


Eerstvolgende business shootdag:

2 december 2023, Studio Day in Zaandam - vol


Over Joyce

Ik laat je stralen!

"Als ervaren fotograaf weet ik hoe ik jou op je mooist op de foto kan zetten. Een shoot moet wat mij betreft op de eerste plaats een leuke en ontspannen ervaring zijn. Of het nu gaat om een gezinsshoot, bruiloft of personal branding fotografie, mijn klanten zeggen stuk voor stuk dat de beleving van de shoot voor een groot deel gevormd werd door mijn enthousiaste aanpak en fijne coaching.

Het leukste aan mijn werk? Dat ik elke dag nieuwe mensen mag leren kennen en hen kan laten zien hoe mooi ze zijn!"

Wil je mij als fotograaf voor een fotoshoot?


Vul bijgaand contactformulier in om mijn beschikbaarheid op te vragen!