Family


Dat perfecte kleine neusje, die lieve handjes en hoe je pasgeboren baby zich gapend uitrekt - met een newborn shoot kun je de tijd héél even stil zetten. Ik maak natuurlijke, mooie en warme foto's tijdens de eerste weken van het leven van jullie kindje. Juist die eerste periode, die voorbij lijkt te vliegen, is later zo fijn om weer rustig op terug te kunnen kijken!


Voor een newborn fotoshoot kom ik idealiter in de eerste 4 weken na de geboorte van jullie kindje bij jullie thuis. We hebben dan ongeveer 2 uur de tijd om in alle rust verschillende momenten vast te leggen. Ik vind het belangrijk dat jullie later terug kunnen kijken en écht kunnen zien hoe het leven toen was. De knuffelmomentjes met elkaar op het grote bed, samen kletsen op de bank, de broertjes en zusjes die soms een kusje komen geven en als je wil leg ik ook graag een voeding voor je vast. Ik geef jullie kleine aanwijzingen en zorg ervoor dat jullie op je mooist op de foto komen - jullie hoeven alleen maar te genieten en lol te hebben met elkaar.


Daarnaast maak ik ook altijd wat portretjes van het kleintje. Dat kan op schoot of liggend op bed. Ik neem ook verschillende doeken mee om hem/haar bloot in te wikkelen, als jullie dat mooi vinden.

Tarieven


Mijn prijzen voor een newbornshoot beginnen bij €195. Bekijk tarieven voor meer informatie.