Newborn fotografie


Dat perfecte kleine neusje, die lieve handjes en hoe je pasgeboren baby zich gapend uitrekt - met een newborn shoot kun je de tijd héél even stil zetten. Ik maak natuurlijke, mooie en warme foto's tijdens de eerste weken van het leven van jullie kindje. Juist die eerste periode, die voorbij lijkt te vliegen, is later zo fijn om weer rustig op terug te kunnen kijken!


Voor een newborn fotoshoot kom ik idealiter in de eerste 4 weken na de geboorte van jullie kindje bij jullie thuis. We hebben dan ongeveer 2 uur de tijd om in alle rust verschillende momenten vast te leggen. Ik vind het belangrijk dat jullie later terug kunnen kijken en écht kunnen zien hoe het leven toen was. En dan op zijn allermooist.


Mijn stijl omschrijft zich het beste als warme lifestylefotografie. Ik geef jullie aanwijzingen, maar jullie hoeven niet te poseren. Wat mij betreft zit de meeste waarde in de mooie intieme beelden die ontstaan als jullie je met elkaar verbinden!

Werkwijze

1. Jouw plekje reserveren

2. Jullie kindje is er!

3. De shootdag

4. Foto's bewonderen

Werkwijze

1. Jouw plekje reserveren

Om er zeker van te zijn dat ik alle tijd en aandacht heb voor jullie newborn shoot, reserveer je het beste een sessie als je ongeveer 6 maanden zwanger bent. Natuurlijk weten we nog niet wanneer jullie kindje precies geboren zal worden. Ik zorg dat ik rondom jullie uitgerekende datum voldoende tijd vrij houd, zodat we makkelijk een afspraak kunnen maken zodra jullie baby er is.

2. Jullie kindje is er!

Na lange maanden wachten is daar dan eindelijk jullie kindje, gefeliciteerd! Ik geniet altijd heel erg van de appjes en mailtjes die ik krijg over de geboorte van mijn kleinste 'modellen'! Vergeet niet me zo snel mogelijk na de bevalling op de hoogte te stellen.

Ergens in de eerste 4 weken na de geboorte, plannen we jullie newborn sessie in. Een newbornshoot vindt altijd plaats op een doordeweekse dag. Het liefst fotografeer ik in de ochtend, meestal het beste tijdstip voor zulke kleintjes.

3. De shootdag

Op het afgesproken moment sta ik voor jullie deur. Met mijn camera, een mooi mozesmandje, verschillende doeken en eventueel kleding voor mama of baby. Kortom: ik neem alles mee wat nodig is voor prachtige herinneringen aan deze periode.

Tijdens de shoot heb ik alle tijd voor jullie en jullie kleintje. Ik leg alle verschillende momenten vast. De knuffelmomentjes met elkaar op het grote bed, samen kletsen op de bank, de broertjes en zusjes die soms een kusje komen geven en als je wil leg ik ook graag een voeding voor je vast. Ik geef jullie kleine aanwijzingen en zorg ervoor dat jullie op je mooist op de foto komen - jullie hoeven alleen maar te genieten en lol te hebben met elkaar.

Daarnaast maak ik ook altijd wat portretjes van het kleintje. Dat kan in het mandje, of op het grote bed. Ik neem ook verschillende doeken mee om hem/haar bloot in te wikkelen, als jullie dat mooi vinden.

4. Foto's bewonderen

Binnen drie weken ontvangen jullie de hele galerij, vol mooie lifestyle beelden van de eerste weken met jullie kindje. Jullie zien een mooie mix terug tussen foto's van jullie als gezin, papa&baby, mama&baby en eventueel de kinderen samen. Uiteraard ontbreken mooie naturel foto's van de baby niet!

Uit de galerij met ruim 40 bewerkte foto's, kies je zelf hoeveel en welke foto's je wil hebben. Vervolgens kunnen jullie de foto's zelf downloaden op groot formaat.

Tarieven


Mijn prijzen voor een newbornshoot beginnen bij €245. Bekijk tarieven voor meer informatie.