Dit liefdevolle, grappige en mooie bruidspaar begon hun dag bij Huize Druivelaar. Daar sliepen ze (geheel tegen de traditie, want dát is nou echt een traditie om te breken!) samen in de B&B, waarna de bruidegom naar een andere locatie ging om zich om te kleden.


De bruid kleedde zich samen met haar beste vriendin, moeder en dochtertje om in de kas van Huize Druivelaar. Een prachtige, droge (de eerste uren van de dag regende het nog) en lichte locatie, perfect om foto's te maken die aanvoelen als vakantie.


Dit soort aankleedmomentjes zijn altijd één van mijn lievelingsmomenten op de dag. De zenuwen, het intieme groepje, lichte stress om de tijd. Misschien een glaasje bubbels voor subtiele rode wangen haha en dan natuurlijk... de jurk! Ik heb regelmatig tranen in mijn ogen tijdens het fotograferen van het aankleedmoment.


Ik adviseer meestal om 1 tot 1,5 uur te rekenen voor het vastleggen van het laatste deel van de voorbereidingen, dat was in dit geval perfect.

Na de first look, met een super enthousiaste en ontroerde reactie van de bruidegom (die er op zijn beurt ook echt fantastisch uit zag, met een taupe kleurig pak en donkerbruine vlinderdas), vertrokken we met de kinderen naar de prachtige tuinen van Huize Druivelaar. Het ideale aan deze locatie is dat de tuinen mooie gelegenheden bieden voor een uitgebreide trouwshoot. Er is een prieeltje, een schommelbank, een oude waterput en vele mooie doorkijkjes om foto's te maken.


En als het slecht weer is, biedt de kas voldoende gelegenheid (en vooral licht!) om mooie foto's te maken in de verschillende hoekjes. Tussen de groene druivenranken, voor mooi gemetselde muurtjes of bij de glazen wanden met bijvoorbeeld een pauwenstoel. Keuze genoeg!

De rest van de dag vond plaats bij Allekante, een mooie boerderij met véél buitenruimte. Voor de ceremonie was er een stretchtent prachtig versierd, met bloemen (door BloemenNoord) en items die het geheel een bohemian/festival vibe gaven.


Ondanks dat er wat regen viel gedurende dag, kon het grootste gedeelte van de trouwdag buiten plaatsvinden!

Na de ceremonie volgde een middagprogramma dat heerlijk ontspannen in elkaar over liep: een toastmoment, heerlijke taartjes, buitenspelende kinderen, een moment voor groepsfoto's en een ontspannen diner buffet. Tijdens het buffet was er live muziek van een hele fijne coverband uit Brabant: Gold Collective.


Een heerlijke dag met een zonnig gouden randje!