Trouwen in de Broerekerk en de Pollepleats


Dit prachtige bruidspaar liet in april 2022 zien dat een ruïne zomaar de perfecte trouwlocatie kan zijn!


De bijzondere Broerekerk werd in de 13e eeuw gebouwd, maar brandde af en wordt sindsdien beschouwd als ruïne. Een paar jaar geleden is het dak hersteld - niet op de oude manier, maar volledig van glas. Als fotograaf een absolute droom om te fotograferen op een locatie die zoveel karakter heeft en waarbij er tegelijkertijd zoveel daglicht gebruikt kan worden! En voor bruidsparen een populaire locatie, omdat de kerk helemaal naar eigen smaak te stylen is. Dit bruidspaar koos voor een zacht, poederroze kleurenpalet.

Als fotograaf zochten ze iemand die de echte momenten in beeld kon brengen, met aandacht voor de belangrijkste gasten zoals de gezinnen en bruidsmeisjes. Het was voor hen belangrijk dat, gelet op de verschillende huidskleuren van zowel het bruidspaar als de gasten, de fotograaf ervaring had met gemixte bruidsparen en het mooi op de foto zetten van een donkere huidskleur. Omdat ik zelf half Ghanees ben, weet ik hoe belangrijk het is om op de juiste manier te fotograferen en bewerken om alle personen mooi op de foto te krijgen!

Na de ontroerende ceremonie en een gezamenlijke toast op de liefde, vond het diner en het feest plaats bij de Pollepleats. Een veelzijdige locatie aan het water, met een grote groene tuin, de mogelijkheid om een boottochtje te doen met de gasten en heerlijk luxe kamers om te overnachten. Wat fijn aan deze locatie is, is dat er genoeg plek is om zowel buiten als binnen in de intieme en lichte serre te dineren. En, niet geheel onbelangrijk als je het mij vraagt.... alle ruimte en privacy om een mooi feest te geven!


Zeker met de bloemstyling van ... vormden de dinertafels een prachtige aanvulling op de ceremonie-plek.