Sanne en Mattijs trouwden op een zonovergoten dag in juni 2023. Heel juni was warm en droog en ook hun trouwdag vormde daarop geen uitzondering: 's morgens was het al warm en in de middag liepen de temperaturen op tot 30 graden.


Sanne begon de dag in een stijlvolle AirBnB om zich daar klaar te maken met de visagiste, haar zus en dochtertje. Ik geniet er altijd van als er kinderen bij een bruiloft aanwezig zijn, maar de kinderen van Sanne en Mattijs waren wel érg leuk. De hele dag enthousiast, blij, vriendelijk naar iedereen, wat een lieverds!


Na het klaarmaken, werd Sanne in een nabijgelegen parkje opgewacht door haar verloofde en hun zoon voor de emotionele first look.

Voor de fotoshoot vertrokken we naar de locatie waar de rest van de dag zou plaatsvinden: Landgoed Elswout. Dit landgoed heeft een prachtig wandelgebied met romantische bruggetjes, waterpartijen en stukken bos, echt een fotografen-droom voor een mooie trouwshoot. Dat is voor mij het moment van de dag om wat meer leiding te nemen: ik geef het bruidspaar aanwijzingen, opdrachten en gespreksonderwerpen om continu met elkaar te verbinden. Persoonlijk houd ik niet van (te) geposeerde foto's, waarop alles perfect is (maar connectie mist). Daarom: veel bewegen, leuke dingen doen en vooral even genieten van een uurtje met elkaar, voordat de bruiloft-drukte losbarst...

Eén de belangrijkste onderdelen van de dag, is natuurlijk de ceremonie. Die kon door het heerlijke weer plaatsvinden in de prachtige tuin van Orangerie Elswout. In de boomgaard, tussen mooie hoge hagen en uitkijkend op de herten die voor de Orangerie grazen, staat dan een ontzettend fotogenieke en romantische opstelling. Door de planning en styling van Rijkaard Wedding Planning&Styling (een echte aanrader waar het gaat om écht goede planning en stijlvolle styling), kwamen alle decoratie, bloemen en persoonlijke details mooi samen. De pastelkleurige styling van deze bruiloft op Orangerie Elswout was prachtig om te zien!


De ceremonie werd geleid door twee zussen van het bruidspaar, wat ik altijd fantastisch vind. Wie kan er nou beter iets over jullie liefde vertellen, dan mensen die jullie héél goed kennen?

Na het officiele gedeelte kan ik altijd enorm genieten van de ontspanning die over iedereen heen daalt: het ja-woord is gegeven, de ringen zitten om de vingers, de handtekeningen zijn gezet... tijd voor een glas bubbels :-)


Ik vind het persoonlijk heerlijk als vanaf de ceremonie het hele middag- en avondgedeelte overloopt in één groot gezellig feest. Eerst de borrel, taart en groepsfoto's in de middag, gevolgd door een overheerlijk diner (verzorgd door Orangerie Elswout) en dan dansen tot in de late uurtjes. Kon ik mooi mijn geluk even niet op vandaag :-)